fothialogo3

"Već po 3. godinu zaredom održava se boulder natjecanje Fothia Open. Radi se o vjerojatno najvećoj boulder tekmi u Hrvata (u najvećoj boulder dvorani :), sa preko 20 postavljenih smjerova, Hobi i Profi klasom, bogatim nagradnim fondom i naravno zagarantiranom upalom mišića od glave do pete. Tekma je na rasporedu u nedjelju, 19.2. u 11h na zagrebačkom Velesajmu. U nastavku možete pročitati poziv organizatora, a na web stranici: www.fothia.hr sve ostale detalje, kako doći do tamo itd.

 

Dragi penjači,
Pozivamo vas na treće izdanje Boulder Opena koji se održava svake godine u dvorani Fothia, Zagreb ( http://www.fothia.hr/gdje-smo/ )

Ovo je natjecanje prikladno za sve penjače budući da ćemo pripremiti i veliki broj lakših smjerova.

Moći ćete se isto tako i prijaviti u 2 kategorije, Hobi klasa i Profi klasa. Natjecanje je revijalnog tipa i dozvoljeno je penjačima gledati druge kako penju.

Natjecanje počinje 19.2. u 11:00 ujutro i traje do 18:00. Prijavit se možete na fothia@gmail.com. Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript Startnina je 10€ ili 70kn. Očekuje se kao i na prethodna dva natjecanja veliki nagradni fond. Minimalna donja dobna granica za natjecanje je 14 godina. Težine na natjecanju kretat će se od fb 4 pa do 7c/c+, bit će postavljeno 20ak smjerova + eventualno finale.

Više informacija na http://www.fothia.hr/fothia-boulder-open-iii/

Pozivamo vas sve da dođete i uživate skupa s nama u penjanju, zabavi i druženju."

 

izvor: PK-Vertikal