Toru Nakajima on Lucid Dreaming 8C Bishop CA UKC

Toru Nakajima je prema našim saznanjima napravio drugo ponavljanje odnosno treći uspon na Robinsonov Lucid Dreaming 8C. Osim Paul Robinsona smjer je popeo i Daniel Woods, od kojeg još uvijek čekamo mišljenje.

Toru već tri sezone dolazi ovamo da popne ovaj svoj dugo stojeći projekt i ove godine ga je napokon skinuo sa liste projekata koje mora popeti. Sve ukupno mu je trebalo 16 dana prije nego ga je popeo.

Evo kako je Toru doživio ove tri sezone: "Prvo kada smo stigli padala je kiša sve do neki dan. Kada je stala, odlučio sam da idem vidjeti u kakvom su stanju grifovi i naravno u kakvoj sam formi. Kada smo hodali do boldera usput smo se i smijali jer smo bili jako natovareni zbog snjega koji je pao ovog siječnja. Kad smo stigli počistili smo grifove, postavili madrace (chrash padove) i krenuo sam probavati gibove u detalju. Shvatio sam da mi je detalj puno lakši nego godinu prije, te sam znao da ga mogu popeti bez obzira na to što imam problem sa srednjim prstom.

Krenuo sam od početka i prije nego sam se snašao bio sam na vrhu boldera, kao da sam na treningu. Nisam mogao vjerovati. Bio sam jako sretan, ali kako je vrijeme prolazilo bio sam sve više i više zbunjen. Možda sam trebao malo pričekati da mi se sve slegne kako bi shvatio smisao ovih tri sezona koje sam potrošio na ovaj bolder. Hvala svima koji su me bodrili i podupirali svo ovo vrijeme."

izvor: UKC