Petzl RocTrip 2011 održat će se u Getu dolini, koja se nalazi u srcu Kine, od 26-30 listopada 2011. Cilj RocTripa je dovesti amaterske i profesionalne penjače zajedno u doista iznimno mjesto. Osim natjecateljskog duha, događaj omogućuje svima koji su uključeni, da se izraze na rutama koje su posebno otvorene za ovu prigodu.

 

250 vrhova

Na Petzl RocTrip Kina 2011, sudionicima će biti ponuđeno ne nekoliko, nego 250 penjačkih vrhova na 15 sektora u dolini. Na izborniku: koktel ekstremnih smjerova (do 9a za najbolje penjače), a prati ih puno umjerenih smjerova za svakoga, svi se poslužuju na ukusnim vapnenačkim stijenama. Chuanschang arch dolazi na svoje u jesen, kada zrake izlazećeg sunca obasjaju rijeku.

 

Petzl tim

Daila Ojeda, Daniel Andrada, Steve Mcclure, Stéphanie Bodet, Arnaud Petit, Gerome Pouvreau, Loic Gaidioz, Charlotte Duriff, Philippe Ribière, Michaël Fuselier, Martina Cufar, Nathalija Gros, Nina Caprez, Mélissa Leneve, Alizée Dufraisse, Anthony Lamiche, Daniel Dulac, Liv Sansoz, Lynn Hill, Chris Sharma, Dave Graham, Said Belhaj, Jorg Verhoven, Yann Gesquier, Gerhard Horager, Florence Pinet, Vaibhav Metha, Enzo Oddo.