Izvor: 
Sve informacije o penjalištima, sektorima, smjerovima, pristupima i ostalim stvarima vezanim uz to, uzeli smo iz dolje navedenih portala. Geo lokacije su samo kao orijentir, gdje se penjališta ili sektori nalaze, a portal Pentranje (u daljenjem tekstu: portal) zadržava pravo promjena informacije u vezi penjališta odnosno podataka vezanih uz ista koja su podložna promjenama.

Portal se ne smatra odgovornim za bilo koju netočnu informaciju, ili bilo kakvu štetu koja vam se dogodi uporabom naših podataka, te pristajete da ni na koji način nećete teretiti ili tražiti odštetu od portala zbog nastale štete. Te da nas nećete kazneno ili na bilo koji drugi naćin goniti.

Cilja nam je da informacije budu što točnije pa sve korinike portala molimo da ako imaju ikakvih informacija u vezi penjališta, da nam ih slobodno prosljede. Učinimo zajedničkim snagama ovaj portal još boljim, ljepšim i informiranijim mjestom.


plezanje.net
UKC
Marulianus
Dalmatia Climbing
Hvar Climbing - Croatia Climbing
Cliffbase
SPK GRIP
Viganj4you

Napomena:
Mole se svi penjači i oni koji posječuju penjališta da sve što donesu sa sobom, da sa sobom i odnesu, kako bi bilo što manje otpada odnosno smeča na penjalištima.