kinezioloski fakultet Split

"Prenosimo informaciju dobivenu od Kineziološkog fakulteta u Splitu. Radi se o mogućnosti studiranja na daljinu za usmjerenje : Trener sportskog penjanja. Potrebno je naglasiti da ulaskom R. Hrvatske u Europu ta diploma vrijedi na cijelom prostoru EU.

PREDMET: IZVANREDNI STRUČNI STUDIJ KINEZIOLOGIJE ZA ZVANJE STRUČNI PRVOSTUPNIK TRENERSKE STRUKE - mogućnost studiranja metodom učenja na daljinu (e-learning, online)

 

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da je na Kineziološkom Fakultet Sveučilišta u Splitu u tijeku upis 2. generacije studenta na Izvanredni stručni studij kineziologije za izobrazbu trenera i kineziterapeuta(prediplomski i specijalistički diplomski stručni studij). Upisi su otvoreni do 19.10.2012. a natječaj možete vidjeti na linku: izobrazba trenera. Prilikom upisa kandidat se opredjeljuje za kombinirani (klasični+elearning) ili model studiranja na daljinu („online“).

Kandidati se prema svojim interesima opredjeljuju za specijalnost Kondicijska pripreme, Fitnesa i rekreacije, Kineziterapije ili pojedinog sporta (košarka, nogomet, odbojka, rukomet, vaterpolo, atletika, jedrenje, taekwondo, karate, judo, hrvanje, estetska gibanja-plesovi, plivanje, ragbi, tenis, veslanje, stolni tenis, sportsko penjanje, koturaljkanje, badminton, mačevanje,biciklizam, ..... itd.

Ovaj „revolucionarni“ program omogućuje školovanje jednog kandidata u pojedinom sportu u vremenu koje odgovara samome kandidatu, a moguć je prelazak ili nastavak školovanja sa ostalih kompatibilnih studija kineziologije u zemlji i inozemstvu.

Planirani početak studija (prediplomski u trajanju od 6 semestara, a diplomski specijalistički 2 semestra) je 05.11.2012. godine. Cijena školovanja po semestru iznosi 5.400,00 kn, a istu u ime studenta mogu podmiriti i jedinice lokalne samouprave, klubovi, nacionalni sportski savezi i druge pravne osobe.

Detalje o studiju i podrobnije informacije možete dobiti na našim službenim web stranicama www.kifst.hr, na e-mail studentske službe : studentska.sluzba@kifst.hr kao i upitima na slijedeće brojeve mobitela te e-mailove po usmjerenjima:

 

· Kineziterapija: 095.8377.932; jelena.pausic@kifst.hr

· Kondicijska priprema: 099.7000.335; tom@kifst.hr

· Fitnes i rekreacija: 091.2507.668; mcavala@kifst.hr

· Pojedinačni sportovi: 091.1515.515; frane.zuvela@kifst.hr

· Ekipni sportovi: 098.323.192; marko.erceg@kifst.hr"

 

 

izvor: Penjanje.net
Slika skinuta sa: Vimeo