direkt logo4

Mladi, a i neki stari :) SPK Direktovci su u zadnje vrijeme sve vrijedniji i vrijedniji što se evidentira preko rezultata. Što su sve napravili i popeli u zadnja dva mjeseca možete pogledati u članku ispod.

 

"Počnimo sad sa mladima pošto su počeli penjati vani: Tanja je popela svoj prvi 6b Gandalf (Pokojec) i time digla najvišu popetu ocjenu do sad.Te drugo mjesto u Rijeci na Sv. Vid-Zero Memorijal. Valentin je zauzeo prvo mjesto tamo svojoj kategoriji i Markec drugo također u svojoj kategoriji.
 
Tihomir je popeo na Pokojcu svoj drugi 6b+ Osmi dan te još par 6b tako da se polagano vraća u formu nakon stanke :) Čeka sa 6c koji je na vidiku!
 
Vinko Bistrović je popeo Pukotinu 6a i time popeo svoj najjači smjer do sad te par petica.
 
Mario Musulin je napokon popeo svoj dugoočekivani projekat Princeza 7b+(7b) te također digao svoj lvl u težini (Čestitamo, te na Zia je popeo također Rub 7a+ s time da nije previše penjao vani moglo bi i bolje i više kako izgleda.
 
Filip Loparić je popeo na Terihaju iz 4og pokušaja Alien 7b+ (max 7b) te na Pokojcu Šteficu 7a+ i na Kalniku Baltazara 7a sec go.
 
Ivan Vitez se kao i obično napenjao vani pošto slabo hoda na faks :) i nema tereta:) (Šalimo se!!!), popeo je Tofana 7b 310m NA POGLED što je čini mi se njegov najteži dugi sportski smjer na pogled. Fleshao je također 7b u kozjoj jami (još smjerovi nemaju imena) te par 7a i 6c na istoimenom penjalištu. I naravno na domaćem Pokojcu je riješio Patuljci pojma nemaju ocjene 7b.

To bi bilo to za sad, čekamo 9mj i novi update, a do onda penjite čim više :)"

 

izvor: SPK Direkt