"Start slow, go-go-go! Start fast - it won`t last ! "

"Svima je jasno da se radi o brzinskom natjecanju u Paklenici pa kako i svake tako i ove godine imamo Vertikalovce u kanjonu koji se vec daaaanima pripremaju za ovaj brzinski događaj.

Strong Team
: braća Levatić , tzv. "Varaždinski Huberi", pod motivacijskim povečalom Perice L. i penjačkim guruom Jurice L. , sa cca 125kg žive vage, uz uporabu pahuljica i ostalog bio-goriva trčkarali su po lokalnom Pokojcu a sada i po kanjonima Paklenice pod motom - Sruši Čoracov rekord !

Mišić Team
: pod vodstvom hidrauličkog Emila Mucka i iskusnog klajmbera na domačem terenu Marka Marasovića, prošlogodišnji pobjednici Bwsc-a, sa cca 150kg žive vage, uz uporabu čevapa i ostalih krutih goriva, trenirali su "podrumskim stilom uz dodatak kondicijskog tona" pod motom - Sruši Levatićev rekord nakon što oni sruše Čoracov !
Naravno, iznenađenja uvijek može biti jer još neznamo tko će se sve prijaviti. Palčeve držimo svima, a najbrži neka pobjede (i plate rundu:)!

Oklade se primaju na licu mjesta prije starta, igra je čista i bez doping kontrole . Mjesto i vrijeme okršaja - Paklenica 1.5.2012.

Evo link da se prisjetimo kako je to bilo koju godinu unazad :
Mammut Big Wall Speed Climbing by Kiwi"

 

izvor: PK-Vertikal