Gore Tex Logo1

GORE TEX Vam nudi šansu da prisustvujete na IMS-a (međunarodnog brdskog skupa) od 21.-30. listopada 2011. u Brixenu, Južni Tirol. Pobjednici će moći testirati novi GORE TEX® Active Shell. Za vrijeme IMS-a u Brixenu sudionici će imati šansu probati penjati, bolderirati i planinariti, te pričati sa nekim pravim planinarskim ikonama. IMS je jedinstveni forum u kojem eksperti i profesionalci mogu izmjenjivati ideje za budućnost o planinama i planinarenju. Svi strastveni planinari i svi oni koji su oduvijek željeli dijeliti svoja iskustva sa pravim profesionalcima, sada će imati priliku da ostvare svoj san.

Online zajednica fanova u Europi ima priliku prijaviti se za sudjelovanje na IMS-u do 25. rujna 2011. preko facebook stranice GORE TEX®. Sudionici moraju napisati kratko pismo motivacije, gdje će navesti razloge zbog čega žele sudjelovati na Fan skupu. To pismo bi trebalo uvjeriti ostale članove zajednice da glasaju baš za njih do 2. listopada 2011. Onih 40 natjecatelja koji će dobiti najviše glasova, moći će sudjelovati na GORE TEX® Experience turniru.

 

Što će pobjednici dobiti?

Tamo će te moći vidjeti slavnog planinara Edurne Pasaban, jednu od nekoliko žena koje su osvojile svih 14 8000-čaka i Stefan Glowacza koji će dijeliti savjete i iskustvo isključivo pobjednicima na GORE TEX® Experience turniru. Pobjednici će imati jako puno vremena za razmjenu priča i postavljanje pitanja, dok će u isto vrijeme isprobavati novi GORE-TEX ® Active Shell. Osim toga planinski stručnjaci će sa zadovoljstvom odgovarati na sva pitanja koja će im biti upućena i pružiti sve informacije o proizvodu, što će pobjednicima dati poseban uvid u tvrtkine tajne. Za uzvrat GORE-TEX® brand će tražiti sve sudionike da daju izvještaj o svojim iskustvima, dojmovima i lekcijama koje su stekli na GORE TEX® Experience turniru, preko facebook-a, twitera ili blogova.