biokovo3

Dečki iz SPK Marulianus nikad nemaju mira. Iako je kod njih još uvijek jako vruće, neki su se uputili na Biokovo bušit smjerove. Koji su to smjerovi u nastavku sljedi priča koju je Dani (član SPK Marulianusa) napisao, a sljedi ovako:

"Iako je još dosta vruće, srce nije izdržalo nekima od nas i učestali odlasci u Biokovo postaju stvar rutine. Svima je znano da je Paolo P. ode i jasno je da očekujemo novosti, koje Paolo s guštom servira. Ovi put je, osim šta smo i malo penjali neke od novijih smjerova, As uletija u Sokol i već nešto dana sa Robertom radi novi 900-metarac ?!! Bukovac više neće bit nositelj najdužeg u masivu, od sada će to bit Sokol. Smjer još nije dovršen, ostalo je nekih 250m – a to je šala za Paola .
Mi smo (Dani i Branko), nakon šta smo upoznali stine zapadnog Šibenika, zalipili za ovo područje i počelo je i opremanje nekih smjerova. Dino daj mi Crodino i Muflon na žaru su dva nova dvodužinca od 80m u ludilo kvalitetno-laganoj stini punoj radijatora koji garantiraju lipo penjanje i guštanje u Biokovu. Stina ultrakompaktna i kvalitetna. Ovo je baš za one koji oće bit malo u lipom ambijentu i bez puno stresa nešto i penjat. Akcija se nastavlja i čim dovršimo planirano, oragnizirat ćemo izlet za ekipu koja bude tila ić."

Fotografije koje su snimili tokom tog dana, možete pogledati na stranicama SPK Marulianusa.

 

Izvor: SPK Marulianus