mina markovic oliana los humildes pa casa frikoSi

U Olianu naravno Domen nije išao samo nego sa svojom timskom kolegicom Minom Markovič, koja istko kao i Domen nije iznevjerila.

Mina, Mind Control (8c+), nije uspjela ispenjati iz prvog pokušaja kao Domen, ali i iz trećeg pokušaja ispenjati ovakvu smjer je hvale vrijedan uspon, pogotovo kad joj je to najteža ispenjana ocjena u karijeri. Pokraj ovog smjera Mina je još na pogled riješila Los Humildes pa Casa ocjene 8b+.

Nekoliko dana prije Mina je popela svoju prvu 8c ocjenu Fish Eye, o kojoj se ne treba baš previše pisati, jer ako ste malo pratili naš portal znate da je to isto kao i Mind Control još jedan klasik u Oliani. Fish Eye su popela i neka zvučna imena ženske penjačke scene: Anak Verhoeven, Christine Schranz, Maria Davies Sandbu, Barbara Raudner, Nina Gmiter, Monique Forestier, Sasha Digiulian, itd.

Svaka čast i tebi Mina!

sliku snimio Fotograf Luka Fonda.

izvor i slika: Friko

 

UPDATE:

Uz ova prekrasne smjerove Mina je popela i: Full equip 8c, El gran blau 8b+/8c, Gorillas en la niebla 8b+, 3 smjera 8b (2nd go) i druga 3 smjera ocjene 8a+ za koje joj nije trebalo više od 5 ulazaka, a projekti i teški smjerovi ostali su netaknuti i pričekat će do drugog puta kad se bude vratila.

 

izvor: Mina Markovič blog