sashadigiulianFiveTen

Prvi mjesec označava početak nove godine, a sa tim dolaze i nove promjene. Za mene, jedna od najvećih promjena je novi odnos s Five Ten-om. Proteklih 8 godina sam radila kao sportski ambasador za MadRock. Imala sam jako dobar odnos s ljudima ondje, ali sam donijela odluku da ako želim nastaviti s karijerom, moram pronaći penjačice koje su više prilagođene meni. U Five tenu sam našla takve penjačice i vrlo sam entuzijastična oko te važne promjene. Imala sam imala jako dobru 2011 godinu i naučila puno o sebi. najvažnija stvar koju svaki sportaš mora imati je da vjeruje u svoje sposobnosti. Penjanje je mentalni sport i ono što nas pokreće nije samo fizički napor nego i samoopredjeljenje, pozitivnost i nadahnuće. Moji prijatelji me nadahnjuju na dnevno bazi, a ja na isti način pokušavam nadahnuti druge. Nadahnuće koje proizlazi iz fizičkih postignuća ne doživljavam previše, nego ju pokušavam demonstrirati kroz snagu strasti koja me pokreće u svakoj novoj situaciji.

Optimistična sam u vezi Five Tena i jako uzbuđena zbog novog partnerstva. Proizvodi su inovativni kao i ljudi koji upravljaju. To su aspekti ne samo za dobru firmu, nego i za veliko društvo koje raste i pomaže razvoju sporta. Vjerujem tim proizvodima i imam povjerenja u penjačice koje su u samom vrhu, što se tiče perfomansi.

Zaključak: željela bi da moj entuzijazam bude dio novog društva i produži moj optimizam u 2012 godinu. Kao službeni dio marke hrabrih, učinimo ovu godinu, godinu za pamćenje.

Sasha DiGiulian

 

izvor: Five ten