partikodluketambace ZGClimbing

Lijep vikend ako ste otišli u Istru ili nekud na more, ali ako ste ostali u unutrašnjosti zemlje onda vam je viken bio obavijen maglom :(. Ako pripadate onim penjačima koji su se maknuli iz svojih gradova i odputovali prema Karinu i Mišjoj peči tada ste uživali u blagodatima sunca :)

Donosimo Vam vjesti sa tih penjališta.
"U Karin se uputila veća grupa penjača, a Tamara Cesarec je izvijestila o zbivanjima: Jani Zoraj popela je Cochize 7a i Geronimo 7a+ na pogled. Zatim iz druge i Vremensku prognozu 7b te 4 asa 7c. Iz druge je takođe oba smjera popeo i Roman Ećimović. Trener Alan Križanić penje Gumby 7a te 4 asa. Jani je slijedeći dan penjala i na Kotečniku, bila je magla i bilo je hladno, ali Jani se neda i pokazuje da je osim na tekmama prava lavica i u prirodi.

Veeelika grupa bila je dva dana u Mišjoj peči. Roštiljalo se zabavljalo, ali ponešto se i popelo (ili popilo?). Sve što znamo jest da je Pevec Ivan riješio Ptičju perspektivu 8a nakon čestih ranijih pokušavanja. Ivan Tomašek penje donji dio Ptičje 7b te na Črnom kalu smjerove do 7a+. Za ostale neznamo kakvi su bili rezultati."

 

tekst i slika: ZGClimbing