Chon Jongwon

Chon Jongwon koji do ove godine i nije baš bio poznat sveopćem puku ove godine su ga zasigurno zamjetili (barem oni koji prate svjetske kupove) jer je briljirao na svjetskim kupovima.

No da ne ispadne da je ovo post o svjetskom kupu, radi se o njegovim ispenjanjim problemima. Chon je na RMNP na flash popeo Bear Toss, ~8B i u tom istom danu popeo je i Grahamov Jade ~8B+ na Upper Chaos sektoru (3rd go).

Da stvar ne bi završila odlično pobrinuo se on sam tak što je sletio niz stijenu nekih 6 metara, ali ga je od ozbiljnih ozljeda spasilo samo njegovo više godišnje iskustvo u bolderiranju. Rezultat pada su šet šava, ali srećom čini se da će biti uredu.

Na istom bolderu gdje se nalazi Bear Toss nalazi se i Woodsov neponovljeni Hypnotized minds, ~8C+, tko zna možda se Chon odluči na taj podhvat pa postane prvi koji je ponovio taj problem. Da se stvar još malo zabiberi Woods ima pripremljeni još jedan projekt, a to je da poveže Bear Toss sa Hypnotized minds kako bi se dobio problem pod nazivom Hypnotized bears ~9A.

 

izvor: UKC