Alex Megos on Jungle Boogie 9a+ Ceuese France UKC

Alex Megos je popeo još dva 9a+ smjera Clash of titans na Götterwandl u Nassereithi (Austrija) i Jungle Boogie na Céüse u Francuskoj.

Liam koji putuje sa njim i izvješćuje o Alexovim usponima rekao je kako Alex spojio dva smjera i to Juturna 8c+ (kojeg je popeo dan ranije) i projekt Vulcanus koji još do sada nije nitko popeo.

Za smjer Alex je reako: "Imam osjećaj da je taj smjer oko ocjene 9a+. Smjer se sastoji od dva detalja prvi je oko ocjene 8b+/c nakon čega dolazi loši odmor tek toliko da možete malo otresti ruke a zatim dolazi i drugi detalj ocjene 8A+. Bolder detalj se sastoji od 10 snažnih gibova po malim grifovima. Prvi puta sam na ovom području i mogu reći da je Götterwandl totalno prekrasan."

Za Jungle Boogie je rekao: "Jedan od moji cijeva sa oovg tripa je ispunjen.
Probao sam ovaj smjer prvi puta prije tri godine na otprilike 15min. nakon što sam sišao sa Biographie. Ali nakon četvrtog kompleta sam sišao i rekao kako ne želim sada to probati. Video Stefano Ghisolfia ponovo me motivirao da jučer ponovno probam smjer i iz četvrtog pokušaja sam ga riješio."